USD GBP EUR PLN
Shopping Cart £0.00 Shopping Cart is Empty

You have no items in your shopping cart.

Return to Previous Page


5-HTP 100 mg (120 Veggie Caps) - Healthy Origins

£40.88
Product code: 5HTP-120-HOR

Availability: In Stock

Only 1 left

 • Buy 2 for £40.06 eachand save 2%
 • Buy 4 for £39.26 eachand save 4%
 • Buy 12 for £38.43 eachand save 6%
OR

Quick Overview

5-HTP van Healthy Origins is een natuurlijke serotoninebooster! 5-HTP is van nature al aanwezig in het lichaam en wordt onder meer in de hersenen omgezet tot de neurotransmitter serotonine.

 • Ordered before 23:00, delivered in 2 working days
 • We check all shipments on freshness
 • Personal customer service
 • Free shipment above EUR 80,-
 • Many different payment methods
 • Our prices are incl. VAT and import fees

Description 5-HTP 100 mg (120 Veggie Caps) - Healthy Origins

Supplement Facts
Serving Size: 
 1 Veggie Capsule
Servings Per Container:
 120 servings

 Amount Per Serving% DV
5-HTP (5-Hydroxytryptophan) (Griffonia simplicifolia Seed Extract)100 mg
Other Ingredients

Rice flour, vegetable capsule (HPMC, water).

No sugar, salt, yeast, WHEAT(WHEAT), GLUTEN, corn, SOY(SOY), BARLEY(GLUTEN), FISH(FISH), SHELLFISH (SHELLFISH), nuts, TREE NUTS(NUTS), EGG(EGGS) or DAIRY(MILK). No artifical sweeteners, flavors, colors or preservatives.

†Daily Value (DV) not established.


 • Verkregen van de zaden van de Griffonia Simplicifolia boom
 • 100% natuurlijke antidepressiva zonder ontwenningsverschijnselen!
 • In werkzame dosis per capsule (100 mg)

 

Ben je op zoek naar een goed 5-htp supplement? Dan kun je kiezen voor de capsules van Healthy Origins. Het is een natuurlijk product.

Healthy Origins Natuurlijke 5-HTP bevat 100 mg 5-HTP per capsule en 120 capsules per verpakking. Hier volgt een introductie van dit topsupplement, waar we hier erg lovend over zijn.

 

Wat is 5-htp?

5-htp wordt door ons eigen lichaam aangemaakt en is de voorloper van serotonine. Het wordt door de hersenen omgezet in serotonine. 5-htp is relatief onbekend, maar dat betekent niet dat het onbelangrijk is. Wanneer je een tekort aan 5-htp hebt dan kan dit zorgen voor allerlei problemen. Een tekort kan onder andere ontstaan door stress. In deze periodes kun je aanvullend extra 5-htp supplementen innemen. Het middel wordt vaak als natuurlijk anti-depressivum gebruikt. 

5-HTP is een chemische verbinding die door ons lichaam zelf wordt aangemaakt uit het aminozuur tryptofaan. Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat voorkomt in bijna alle eiwitrijke voeding. Het aminozuur wordt in de bloed-hersenbarriere direct omgezet in 5-HTP.

5-HTP is de directe voorloper van de belangrijke neurotransmitter serotonine. Door verschillende omstandigheden is het mogelijk dat het serotonine peil in de hersenen ontregeld is en wel een boost kan gebruiken. Dit 100% natuurlijke supplement is verkregen uit zaden van de Afrikaanse Griffonia Simplicifolia boom.

1 miljoen Nederlanders slikken dagelijks een antidepressivum uit de farmaceutische stal, vaak met tal van bijwerkingen. Als de persoon in kwestie wenst te stoppen, heeft dit vervelende ontwenningsverschijnselen tot gevolg. Is dat echt nodig?

Is 5 HTP veilig?

Je kunt 5-htp supplementen beter niet innemen wanneer je bijvoorbeeld antidepressiva of kalmerende medicatie slikt. Gebruik 5-HTP supplementen dus niet tegelijkertijd met andere supplementen of medicatie die ook impact hebben op je Serotonine niveau. Bouw eerst deze andere supplementen of medicatie af voordat u 5-HTP supplementen begint te gebruiken. Ook zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kunnen beter niet dit supplement aanvullend innemen. Heb je eventuele twijfels, omdat je bepaalde medicatie gebruikt, dan kun je beter eerst even met je arts overleggen of het veilig is. Neem geen onnodige risico’s. Voor de rest van de mensen is het doorgaans wel prima en veilig te gebruiken.

 

5-htp van Healthy Origins

De 5-htp van Healthy Origins is natuurvriendelijk. Er zitten 120 capsules in een verpakking. Let er goed op dat je niet meer inneemt dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Volg dus de instructies op de verpakking. Na bestelling van dit supplement ontvang je het de volgende dag al bij je thuis.

 

Wij adviseren de volgende geboden in acht te nemen bij het gebruik van dit wonderlijke 5-HTP supplement


1. Neem bij voorkeur de 5-HTP capsule in voor het slapengaan op een lege maag. Een deel van de serotonine wordt omgezet in melatonine (slaaphormoon) en bovendien wordt serotonine sowieso voornamelijk s’nachts in de hersenen aangemaakt.

2. Gebruik 5-HTP niet langer dan vijf weken achter elkaar. De serotoninereceptoren in je hersenen kunnen op den duur ongevoelig worden voor serotonine. Je kunt 5-HTP het beste vijf weken gebruiken om vervolgens vijf weken te stoppen. Belangrijk: dit betekent niet dat als je 5-HTP langer dan vijf weken gebruikt er ontwenningsverschijnselen optreden.

3. Je kunt in principe op elk moment van de dag 5-HTP suppleren, maar het geniet de voorkeur om 5-HTP een uur voor het slapengaan in te nemen op een lege maag. Je hoeft niet bang te zijn dat je in slaap valt als je 5-HTP overdag gebruikt; door 5-HTP worden behalve serotonine ook de neurotransmitters dopamine en noradrenaline aangemaakt. De milde energie die dit opwekt is dominanter aanwezig dan het slaaphormoon melatonine, dat ook door 5-HTP wordt aangemaakt.

4. Blijf bij gebruik van 5-HTP overdag je hersenen prikkelen met spelletjes, het lezen van een boek of beweging.

5. Gebruik 5-HTP absoluut niet in combinatie met andere serotonineboosters of antidepressiva. Je loopt dan de kans op serotoninevergiftging, wat kan leiden tot een coma.Recommended dosage

Take one (1) veggie capsule once or twice daily, preferably on an empty stomach.

Product warning

Caution: Do not use if you are pregnant, nursing, or have a medical condition. If you are taking anti-depressant SSRI's, MAOI's, or sedatives, please consult a physician before use. May cause drowsiness.

Observe the (recommended) daily dose. Keep out of reach of young children.

A varied and balanced diet and a healthy lifestyle are important. Dietary supplements are no substitute for a varied diet.

The text on this product page has not been reviewed by the EFSA. We take as much as possible the original manufacturer's product description and remove all texts that are not conform the European nutrition claim legislation.

Additional Information 5-HTP 100 mg (120 Veggie Caps) - Healthy OriginsEAN Code0603573350826
Manufacturer Part NumberHOG-35082
Original Product NameHealthy Origins, 5-HTP, 100 mg, 120 Veggie Caps
Core Product Name5-HTP
Product Category5-HTP
SKU5HTP-120-HOR
BrandHealthy Origins
Product TypeFood supplement
Weight (grams)110.0000
Package Quantity1
Package Size120
Type of unitsCapsules
Product CriteriaNo
AllergiesNo
Does not containGluten, Salt, Yeast, Wheat, Corn, Milk, Eggs, Soja, Nuts, Fish and shellfish, Artificial coloring, Artificial flavoring agents, Preservatives
Country of ManufactureUnited States
Write Your Own Review

You're reviewing: 5-HTP 100 mg (120 Veggie Caps) - Healthy Origins

How do you rate this product? *
 1 star2 stars3 stars4 stars5 stars
Total Rating
Price
Service
Quality

Product Questions

Hello there! I could have sworn I've been to this site
before but after browsing through some of the post I realized
it's new to me. Anyways, I'm definitely happy I found it and I'll
be bookmarking and checking back often!
Billiga Fotbollströjor
0
English-TOPV

Please wait...

5-HTP 100 mg (120 Veggie Caps) - Healthy Origins was added to your cart


Healthy Origins, 5-HTP, 100 mg, 120 Veggie Caps

Continue shopping
View cart & checkout

5-HTP 100 mg (120 Veggie Caps) - Healthy Origins has been removed from your cart


Healthy Origins, 5-HTP, 100 mg, 120 Veggie Caps

Continue shopping
View cart & checkout
English-TOPV   Loading...
  Loading...